VIVATEC

Over ons

Sinds 2017

Vivatec gaat om de combinatie van vernieuwing, leven en techniek. Die vernieuwing willen wij graag met u ontketenen. Medewerkers en afdelingen kunnen vast zitten in bestaande patronen en gewoontes. Het ‘gewone werk’ belemmert de verandering en vernieuwing die hard nodig is in de snel bewegende markt. ‘Unleash innovation’ gaat niet altijd en ook niet meteen om grote radicale wijzigingen. Innovatie is voor Vivatec dat ene idee waardoor een handeling geen 10 maar 8 stappen vraagt. Die productverbetering waardoor het langer meegaat en in kostprijs daalt. Die ideeën zijn er. Soms is er hulp nodig om die ideeën zichtbaar te maken. Of gezamenlijk een plan te maken hoe draagvlak te creëren voor de ideeën en deze planmatig te realiseren.

“Ieder mens in een organisatie de vrijheid laten voelen om zijn creatieve en innovatieve ideeën vorm te geven ter verbetering van de organisatie.”
– Steef Niesing

 

Vertrouwen

Waarom Vivatec voor u

Innovatie is beweging die start met een idee. Ieder mens binnen een organisatie heeft ideeën die betrekking hebben op de organisatie. Deze kracht van de mensen in uw organisatie willen wij ontketenen. Samen op zoek naar deze ideeën die uw organisatie in beweging gaan brengen. Sleutel voor beweging zijn mensen proces en techniek.

Vernieuwing brengen binnen uw organisatie

Het verbinden van de juiste mensen

Het realiseren van gestelde doelen

Planmatig en gestructureerd

Met humor

En verder

Oplossingen

Interim (Project) Management

Uw behoefte aan organisatiekracht wordt ingevuld met de juiste balans tussen taakgerichtheid en mensgerichtheid.

Procesbooster

U heeft een product of proces waar u een verbetering in gerealiseerd wilt zien. U heeft daarbij behoefte aan een ‘steen in de vijver’ die zorgt voor beweging. Vivatec kan dit startpunt voor u bieden.

Vraag vrijblijvend advies aan.

Kantoor

Vlijtseweg 128a
7317 AK Apeldoorn

Telefoon

06 12 33 0814

Mail

info@vivatec.nl
×