Interim (project) management

Uw behoefte aan organisatiekracht wordt ingevuld met de juiste balans tussen taakgerichtheid en mensgerichtheid.

Oplossing

Organisaties in beweging brengen

Wanneer is een interim (project) manager binnen uw organisatie echt nodig. De afgelopen jaren hebben wij de ervaring en kennis opgebouwd waarbij wij bij onderstaande behoeften een gegarandeerde bijdrage kunnen leveren aan uw organisatie.

Aansturen naar een hoger plan

U heeft iemand nodig die een team technische professionals aan kan sturen en naar een hoger plan kan brengen. Dit kan ‘in de lijn’ volgens bestaande of op te stellen afdelingsdoelstellingen.

Dit kan ook projectmatig om een strategisch doel te bereiken waar afdelingsoverschrijdend mensen moeten samen werken om een complexe opdracht succesvol uit te kunnen voeren.

Een frisse blik

U heeft een frisse blik nodig om met brede kennis van techniek en met behulp van uw mensen en processen uw doelen te bereiken.

De juiste kennis

Een proces creëren waarbij het succes zoveel mogelijk geborgd wordt.

Ieder mens in een organisatie de vrijheid laten voelen om zijn creatieve en innovatieve ideeën vorm te geven ter verbetering van de organisatie.
Vertrouwen

Waarom Vivatec voor u

Innovatie is beweging die start met een idee. Ieder mens binnen een organisatie heeft ideeën die betrekking hebben op de organisatie. Deze kracht van de mensen in uw organisatie willen wij ontketenen. Samen op zoek naar deze ideeën die uw organisatie in beweging gaan brengen. Sleutel voor beweging zijn mensen proces en techniek.

Vernieuwing brengen binnen uw organisatie

Het verbinden van de juiste mensen

Het realiseren van gestelde doelen

Planmatig en gestructureerd

Met humor

Vraag vrijblijvend advies aan.

Kantoor

Vlijtseweg 128a
7317 AK Apeldoorn

Telefoon

06 12 33 0814

Mail

info@vivatec.nl
×